Kajakafdelingen

Kollund Roklubs kajakafdeling

Træningen for nye voksne kajakroere starter hvert år i svømmehallen sidst på vinteren og på fjorden først i april, hvis vandtemperaturen er over 10 grader. Men vi starter med teoriundervisning i klublokalet.

Som begynder har du mulighed for at deltage i den ugentlige instruktion (se aktivitetskalenderen), hvor du vil blive indført i sikkerhed, teknik, materialelære og mere. Efter instruktørens vurdering vil du efter ca. 10 lektioner blive friroet.

Instruktion for voksne i 2017 er afsluttet. For 2018 bliver
1. del praksis: Foregår i svømmehallen i februar og marts måned. Se på aktivitetskalenderen.
2. del De afsluttende øvelser og kæntringsøvelser med selvredning og makkerredning: I maj måned. Se under nyheder.

Herefter roning på hold efter nærmere aftale med instruktøren de efterfølgende tirsdage for at få masser af træning.

Som friroet i kajak har du mulighed for at benytte klubbens faciliteter til på egen hånd at tage afsted på tur, men det er meget anvendt, at man stadig mødes på roaftener og tager af sted i samlet flok. BEMÆRK, AT TRANSPORT AF KLUBBENS KAJAKKER SKER PÅ EGET ANSVAR OG MED EGEN FORSIKRING.
Under menupunktet klubben, medlemskab, online indmeldelse kan du sætte dig på venteliste for sæson 2018.

TRÆNING FOR UNGE UNDER 18 ÅR FOREGÅR HVER  TIRSDAG KL. 16.15 - 17.45 -  instruktør: Betty S. Dideriksen